ERSTE AD

FOTO Župan Komadina: Poliklinika Terme Selce je ambasador zdravstvenog turizma

Proslavili ste ime Hrvatske, Primorsko-goranske županije i Crikvenice liječeći sportaše iz cijelog svijeta, istaknuo je Komadina povodom 30 godina Termi

SELCE Povodom 30 godina Poliklinike Terme Selce župan primorsko-goranski Zlatko Komadina posjetio je selačku polikliniku obitelji Brozičević. Sa županom su u posjet poliklinici stigle i zamjenica župana Marina Medarić i pročelnica zdravstva Županije Đulija Malatestinić. Župan je s vodstvom Klinike, na čelu s dr. Vlastom Brozičević, razgovarao o planovima i potencijalima javnih i privatnih zdravstvenih ustanova na čijem se radu temelji zdravstvena turistička ponuda Kvarnera. Župan Komadina istaknuo je značaj Poliklinike Terme u formiranju Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera.

Imamo 30 zaposlenih, iza nas je lijepi broj godina i 46 tisuća pacijenata, rekao je dr. Ivan Brozičević najavljujući skoro preseljenje Poliklinike u hotel Katarina.

Župan Komadina je Polikliniku Terme nazvao ambasadorom Klastera zdravstvenog turizma Primorsko-goranske županije. Proslavili ste ime Hrvatske, Primorsko-goranske županije i Crikvenice liječeći sportaše iz cijelog svijeta, istaknuo je Komadina. Dr. Vlasta Brozičević je poručila da su svi uzbuđeni u Poliklinici jer župan dolazi u prvi posjet Termama. Dr. Brozičević je podsjetila da je iza Termi Selce 40 projekata s kojima je crikvenička rivijera postala prepoznatljivija. S ponosom je dr. Vlasta Brozičević podsjetila da je kao liječnik pratila deset svjetskih prvenstava, pet olimpijada i bila glavni liječnik na olimpijadi mladih s četiri tisuće sportaša.

Župan je obišao Polikliniku i popričao sa sportašima iz Engleske i Slovenije na rehabilitaciji u Selcu te s francuskom novinarkom koja redovno dolazi u Selce.

 

error: Content is protected !!