Predstava Otočka terca u subotu u Crikvenici, u nedjelju u Senju

U Crikvenici će predstavu ugostiti dvorana Zora, a u Senju dom kulture

CRIKVENICA/SENJ Predstava premijerno izvedena u Novom Vinodolskom, Otočka terca, u subotu gostuju u Crikvenici, a u nedjelju u Senju.

Crikvenica odnosno Centar za kulturu Dr. Ivan Kostrenčić će predstavu u kojoj glume Branka Petrić Fehmiu, Olivera Baljak i Ana Vilenica ugostiti u dvorani Zora u 20 sati. Ulaznice po cijeni od 50 kuna kreću u prodaji danas u podne u Gradskoj galeriji Crikvenica (radno vrijeme: svaki dan od 10 do 13 te od 18 do 21 sat). Možete ih kupiti i u subotu, od 19 sati odnosno sat vremena prije početka predstave.

Pučko otvoreno učilište M. C. Nehajeva Senj poziva na predstavu u dom kulture u nedjelju u 20 sati. Ulaznice po cijeni od 35 kuna mogu se kupiti na blagajni Doma kulture u pretprodaji radnim danom od 10 do 12 sati ili dva sata prije početka predstave.

Mjesto radnje predstave je izolirana otočka sredina, u kojoj žive dvije sestre Ava i Bela, čiju će pomalo monotonu svakidašnjicu promijeniti Zagrepčanka Doris. Kako bi preživjele zimu, daju oglas za iznajmljivanje stana, na koji se javlja prevoditeljica iz Zagreba. Njezin će dolazak pokrenuti promjene u životima žena različitih generacija i oprečnih karaktera. Svaka ima svoje snove, nadanja i očekivanja, uspone i padove. Posebno je zanimljivo što su likovi jezično diferencirani pa tako Ava (Branka Petrić Fehmiu) miješa različite idiome, Bela (Olivera Baljak) najčešće govori novljanskom čakavicom, a Doris (Ana Vilenica) koristi zagrebački govor.

error: Content is protected !!