Rukometna reprezentacija gluhih i nagluhih priprema se u Crikvenici

Izuzetno nam je drago da smo postigli dogovor sa Jadranom i Eko Murvicom i vjerujem da je ovo jedan početak duže suradnje. Crikvenica u potpunosti ispunjava sve naše uvjete za kvalitetne pripreme, rekao je kapetan reprezentacije Lušić

CRIKVENICA Od 7. do 15. srpnja Crikvenica i Gradska sportska dvorana biti će domaćin svjetskim prvacima, Hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji gluhih i nagluhih tijekom njihovih reprezentativnih priprema.
“Izuzetno nam je drago da smo postigli dogovor sa Jadranom i Eko Murvicom na obostrano zadovoljstvo i vjerujem da je ovo jedan početak duže suradnje. Crikvenica u potpunosti ispunjava sve naše uvjete za kvalitetne pripreme povodom odlaska na Europsko prvenstvo u Kopenhagenu, ali i za 2021. godinu kada nas očekuju Olimpijske igre gluhih u Brazilu.“, rekao je predsjednik Hrvatskog sportskog saveza gluhih i kapetan rukometne reprezentacije gluhih Oliver Lušić.
“Drago mi je da je Hrvatski sportski savez gluhih odabrao Crikvenicu i našu dvoranu. Nažalost malo je poznato u javnosti, ali naši reprezentativci koji nam ove godine dolaze u Crikvenicu su prvaci svijeta, a titulu su osvojili 2018. godine u Brazilu pobijedivši Rusiju u finalu. Siguran sam da je ovo prvi korak ka počeku dugoročne suradnje između Eko Murvice i Hrvatskog sportskog saveza gluhih, jer već na prvom projektu našli smo zajednički jezik vrlo brzo, te ćemo i dalje kao firma, koje je bila dobitnik nagrade Indeksa društveno odgovornog poslovanja, podržavati sportske klubove i iz našeg grada, ali i ovakve saveze čiji su sportaši sigurno najbolji ambasadori sporta, zdravog načina života i naše Domovine.“, istaknuo je direktor Eko Murvice Lovorko Gržac.

error: Content is protected !!