Vinodol u pripreme s novim trenerom i četvoricom novih igrača

Dogovorene su pripremne utakmice protiv Nehaja, Crikvenice, Otočca i Gospića

NOVI VINODOLSKI Vinodol je krenuo u pripreme pod vodstvom novog trenera Josipa Vukelića, s ponešto izmijenjenom ekipom. Na Bahalin su stigli veznjak Marko Čorak koji je kao mlad igrač napustio Vinodol, otišao u redove mladog pogona Rijeke i Istre, a potom ga je nogometni put vodio do Švicarske. Iz Halubjana je došao stoper Roko Čulina. Iz Opatije kolega po poziciji Niko Hrmić. U Vinodol se vratio veznjak Noel Peričić koji je juniorsku rolu odigrao u Orijentu. Igrače su na početku sezone pozdravili trener Vukelić, predsjednik Vinodola Neven Pavelić i sportski direktor Marinko Buljat. Redove Vinodola su napustili Armando Begić (Naprijed), Davor Paić (Pomorac) i vratar Marin Ždralović.
Novljani su dogovorili četiri pripremne utakmice. Protiv Nehaja će odmjeriti snagu sljedeću subotu. Slijedi ogled protiv Crikvenice. Potom će se igrati, vjerojatno na svom terenu, protiv Otočca i Gospića.
Vinodol trenira na pomoćnom terenu na Bahalinu. Ne pamtimo kad je pomoćni teren bio bolji. Nevjerojatno koliko se teren dotjerao u posljednjih mjesec dana. Valter Tomić dobivao je zaslužene čestitke.

error: Content is protected !!