U siječnju 11 evidentiranih zbog ilegalne migracije

U prometu je zatečeno 47 alkoholiziranih i 383 prebrzih vozača, stoji u izvješću o sigurnosnoj situaciji u prvom mjesecu 2019

Crikvenica – Pomoćnik načelnika Policijske postaje Crikvenica za kriminalističku policiju Vladimir Horvat podnio je na kolegiju gradonačelnika sigurnosno izvješće za Grad Crikvenicu za siječanj.

U prošlom mjesecu je na području Grada Crikvenice evidentirano 13 kaznenih djela. Na popisu su prijevara, dvije teške krađe, šest prijetnji… Kad je riječ o kršenju javnog reda na popisu su dva slučaja lažnog predstavljanja, vrijeđanje i omalovažavanje policijskog službenika, a zabilježeno je pet slučajeva pijanstva na javnom mjestu. U siječnju je zabilježeno 11 prekršaja vezanih uz zlouporabu droga. U istom broju zabilježeni su prekršaji vezani uz nadzor državne granice. Radi se o iIegalnim migracijama.

U prometu je zabilježeno sedam prometnih nesreća s troje lakše ozlijeđenih. Policija je evidentirala alkoholizirane vozače u 47 navrata, 383 vozača zaustavljeno je zbog brzine, u dva slučaja u prometu su zatečena neregistrirana vozila, a sedmorica vozača upravljalo su vozilom bez položenog ispita.